top of page
Najem dvorane.png

LDT plesni in rekreacijski center je povsem na novo opremljen prostor. Sestavljen je iz velike plesne dvorane, male plesne dvorane, dveh garderob, manjše sprejemnice in sanitarij, kjer je na voljo tudi tuš. 

VELIKA PLESNA DVORANA

 

Velika plesna dvorana je opremljena z ogledali po celotni dolžini, klopjo za športne aktivnosti, air track blazino, velikim zvočnikom za glasbo (omogoča povezavo z bluetooth, AUX kablom in računalnikom). V dvorani je parket, tako da je prostor lahko namenjen plesnim aktivnostim, rekreaciji, jogi, individualnim in skupinskim vadbam. Dvorana je tudi klimatizirana in zagotavlja primerne pogoje za vadbo v vseh letnih časih.

Velikost: 135 m2

Cena najema: 40 EUR/h

Dolgoročni najem (12 mesecev): 30 EUR/h

LDT-dvorana (1 of 6).jpg

MALA PLESNA DVORANA

 

Mala plesna dvorana je opremljena z ogledali po celotni dolžini, air track blazino in zvočnikom za glasbo (omogoča povezavo z bluetooth, AUX kablom in računalnikom). V dvorani je vinil, tako da je prostor lahko namenjen plesnim aktivnostim, rekreaciji, jogi, individualnim in skupinskim vadbam. Prostor je zaradi manjše kvadrature namenjen manjšim skupinam. Dvorana je tudi klimatizirana in zagotavlja primerne pogoje za vadbo v vseh letnih časih. 

Velikost: 33 m2

Cena najema: 30 EUR/h

Dolgoročni najem (12 mesecev): 20 EUR/h

mala dvorana.JPG

*V vseh dvoranah so na voljo blazine različnih velikosti (klasične športne blazine, kocke, valji, trikotne blazine, itn.), joga kocke in podlage za vadbo joge, žoge, itd.*

Velika in mala dvorana pa nista namenjeni le športnim vadbam, ampak tudi drugim dogodkom, za katere potrebujete večji prostor. Za najem sta na voljo tudi kot konferenčna dvorana ali kot prostor, ki ga uredite glede na vaše potrebe. Prostor je lahko namenjen izvajanju team buildingov za večje in manjše skupine, lahko pa se preuredi tudi v foto studio.

bottom of page